Individuele begeleiding

Stichting 1Thuis biedt begeleiding aan huis, dus bij jou thuis. Het maakt niet uit hoe oud je bent. Woon je op jezelf of nog bij je ouders? Wij zijn er voor jou!

Ambulante begeleiding en wooncoaching

Vind je het lastig om met geld om te gaan of je huishouden te doen? Of om mensen om je heen te vinden die je helpen? Dan kun je bij ons te recht. We maken samen een plan en bedenken doelen waaraan gewerkt gaat worden. Wij luisteren naar je en helpen je zo zelfstandig mogelijk je leven te leiden. Samen bespreken we waar je begeleiding in nodig hebt. Jij bepaalt wat je nodig hebt en wat je wilt leren. We zoeken een begeleider die bij jou past. We komen bij je thuis op een tijd wat voor jou past.  We maken samen een plan waarin doelen worden opgesteld en daar gaan we stap voor stap aan werken.

Opvoedingsondersteuning

Als je kinderen hebt, is dat super leuk en het kan een uitdaging zijn. Het kan zijn dat het je niet lukt je eigen grenzen te stellen of vindt je maar niet het ritme wat bij  jullie past. Een gezinscoach met je mee in je gezin. Hierdoor leer je je kind en ook vooral jezelf beter begrijpen en krijg je praktische tips.