Wij zijn de gezichten van Stichting 1Thuis

Als organisatie werken we met medewerkers die zelf weten wat het is om een gezin draaiende te houden. Iedereen weet wat het inhoudt om ouder te zijn, een huishouden te runnen, een sociaal netwerk te onderhouden en ook nog werk te hebben om financieel rond te komen bijvoorbeeld. Als gezin ben je een krachtig voorbeeld! Op deze manier bouwen we ook aan het team. We leven en kijken met elkaar mee. En we stellen ons zelf graag aan u voor:

Marien (bestuurder): Op dit moment ben ik 45 jaar. Ik ben geboren in Rozenburg en op mijn 10e verhuisd naar Nijkerk. Daar ben ik, samen met mijn twee broers en twee zussen, de rest van mijn jeugd opgegroeid. Ik vind het heerlijk om onder de mensen, maar vooral bij mijn gezin te zijn. Samen met mensen optrekken en samen groeien. Dit wil ik onder andere ook in de activiteiten van de stichting laten zien. Ik kijk er naar uit om met de moeders, maar vooral ook met de vaders een gezonde en vertrouwelijke band op te bouwen waardoor zij weer verder kunnen komen in het leven.

Anneke (bestuurder): Ik ben 39 jaar. Ik ben een geboren en getogen Voorthuizenaar. Ik ben opgegroeid in een groot gezin en kwam ik uiteindelijk voor de klas te staan. Toen ik 17 was, is mijn oudste dochter geboren en kreeg mijn leven er een andere en mooie dimensie bij. Na jaren met plezier te hebben gewerkt in het basisonderwijs heb ik de overstap gemaakt naar de zorg (gehandicapten en ambulant begeleiding). Daarin heb ik zowel mogen begeleiden als leidinggevende functies mogen vervullen. Al deze ervaringen en mijn eigen levenswandel hebben er voor gezorgd dat ik graag wil bijdragen aan levens van anderen. Om anderen te laten groeien in hun talenten. Door dit te doen met moeders kan ik een deel van mijn leven delen en mijn eigen ervaring inzetten om anderen verder te helpen.

Stichting 1Thuis werkt met een ambulant team wat zich ook later voor zal stellen op deze pagina