Wij zijn de gezichten van 1Thuis

Het voorbeeld van ons gezin als geheel maakt dat alle leden van het gezin participeren in de plannen en activiteiten van de stichting. Voor de moeders is het zien functioneren van een ‘gezond’ gezin van essentieel belang om zelf aan hun gezin te kunnen werken. We bestaan als gezin nu uit vijf personen. Marien, Anneke, Lotte, Nathan en Yaëlle. We willen ons graag aan u voorstellen.

Marien: Op dit moment ben ik 42 jaar. Ik ben geboren in Rozenburg en op mijn 10e verhuisd naar Nijkerk. Daar ben ik, samen met mijn twee broers en twee zussen, de rest van mijn jeugd opgegroeid. Ik vind het heerlijk om onder de mensen, maar vooral bij mijn gezin te zijn. Samen met mensen optrekken en samen groeien. Dit wil ik onder andere ook in de activiteiten van de stichting  laten zien. Ik kijk er naar uit om met de moeders, maar vooral ook met de vaders een gezonde en vertrouwelijke band op te bouwen waardoor zij weer verder kunnen komen in het leven.

 Anneke: Ik ben 36 jaar. Ik ben een geboren en getogen Voorthuizenaar. Ik ben opgegroeid in een groot gezin en kwam ik uiteindelijk voor de klas te staan. Toen ik 17 was, is Lotte geboren en kreeg mijn leven er een andere en mooie dimensie bij. Na jaren met plezier te hebben gewerkt in het basisonderwijs heb ik de overstap gemaakt naar de zorg (gehandicapten en ambulant begeleiding). Daarin heb ik zowel mogen begeleiden als leidinggevende functies mogen vervullen. Al deze ervaringen en mijn eigen levenswandel hebben er voor gezorgd dat ik graag wil bijdragen aan levens van anderen. Om anderen te laten groeien in hun talenten. Door dit te doen met moeders kan ik een deel van mijn leven delen en mijn eigen ervaring inzetten om anderen verder te helpen.

Lotte: Ik ben 19 en ik ben ook geboren in Voorthuizen. Ik heb mijn HAVO-diploma op zak en studeer nu na een tussenjaar te hebben gevolg. Ik houd van piano spelen, theater en zingen. Ik heb hier ook mijn eigen bedrijf in (www.singitagain.nl). Ik stimuleer het werk van 1Thuis waar ik kan, maar het is niet de bedoeling dat ik ook iets ga doen in de zorg.

Nathan: Ik ben 5  jaar en begin de wereld al aardig te ontdekken. Ik geniet van alle activiteiten die op mijn pad komen. Vooral muziek en bewegen vind ik heerlijk. Ik doe gewoon mee met alles wat ik tegenkom!

Yaëlle: Ik ben nu 3 jaar en ik vind alles prachtig en geniet er vol op van! Mij maak je blij met alle soorten dieren en met muziek en dansen.